Bulaşık Makinesi  Borusu Su damlatıyor

Buluşık makinsi su damlatıyor sebebi ise bulaşık makinesi giderinin tıkanmasıdır.  Bulaşık makinesi gideri mutfak lavabosu ile aynı pimaşa bağlıdır. Aynı gidere bağlı olmasına rağmen neden bulaşık makinesinden su geri gelir. ŞBulaşık makinesi çalıştığı zaman bulaşık makinesi suyu tazyikli bir şekilde gidere atar, mutfak pimaşı da kısmen tıkalı olduğu için yada içi yağ olduğu için su almaz ve bulaşık makinesinin çalıştığı zaman su geri gelir.

TIKANIKLIK SORUNU VE ÇÖZÜMLERİ

Mutfak Gideri Normalde Kaçlık Mutfak Gideri Normalde Kaçlık Devamı
Mutfak Borusundan Neden Kötü Koku Gelir Mutfak Borusundan Neden Kötü Koku Gelir Devamı
Mutfak Tıkanıklığı Nasıl Açılır - Kırmadan Cihazla Gider Açma Kameralı Mutfak Tıkanıklığı Nasıl Açılır - Kırmadan Cihazla Gider Açma Kameralı Devamı
Bulaşık Makinesi Gideri Neden Tıkanır Bulaşık Makinesi Gideri Neden Tıkanır Devamı
Bulaşık Makinesi Borusu Nasıl Temizlenir Bulaşık Makinesi Borusu Nasıl Temizlenir Devamı

Lavabo Açıcı Mutfak Tıkanıklık Açma

Mutfak Gideri Tıkandı

Mutfak Gider tıkandığı zaman ilk olarak yapmanız gereken Mutfak Gider Açma ve Mutfak Borusu Temizleme alanında hizmet veren profesyonel bir firma olan ustalar tesisat kanalizasyon hizmetlerini 0 552 858 60 41 numaralı telefondan aramaktır. Bize ulaştığınızda en yakın ekibimiz 30-60 dk içerisinde adresinizde olacak, sizi bu sıkıntılı durumdan kurtaracaktır.

Mutfak Tıkanıklık açma numarası 0552 858 60 41

Mutfak Tıkanıklığı Nasıl Açılır

Mutfak Lavabosu tıkanıklığı birçok kişinin başına nadiren gelir, mutfak gideri tıkanıklığını mutfak lavabosunun altındaki gırtlak boru ile karıştırmayalım, mutfak lavabosu altındaki gırtlak boru tıkındığında hiçbir yardım almadan açabilirsiniz. Mutfak gideri tıkanıklığı mutfak pimaşının tıkanmasıdır. Mutfak pimaşı lavabo atında bulunur, iki tane pimaş vardır. Birisinde mutfak lavabosu bağlanır diğerinden bulaşık makinesi bağlanır ancak her ikisi de aynı boruya bağlıdır. Bu yüzden tıkanıklık olduğu zaman her ikisinden de su geri gelir.

Mutfak Lavabo Açıcı

Tel ve Hortum İle Mutfak Tıkanıklığı Açma

Buradaki tıkanıklığı açmak için bir çok vatandaşımız tel hortum yada benzeri cisimler ile açmaya çalışmaktadır. Ancak mutfak hattı 50’lik borudan yapıldığı için ve çok sayıda dirsek kullanıldığı için tel yada hortumun gitmesi oldukça zordur. Ayrıca bu hortum yada tel boru içerisinde kaldığında maliyetler daha da artmaktadır. Boru içerisinde kalan hortumun çıkarılması çok zordur.

Lavabo açıcı kameral

Lavabo Aç, Porçöz, Kostik Lavabo Açıcılar

Nalburda satılan, bim a101 şok migros gibi marketlerde satılan markalı yada markasız lavabo açlar bazen olumlu sonuç vermekte ise çoğu zaman tıkanıklığı açmada yeterli olmamaktır. Üstelik çok kullanılması durumunda boruda büzüşme yapmakta ve birkaç defa bizim de canlı canlı şahit olduğumuz gibi mutfak hattı için patlama yapmaktadır. 

lavabo gider tıkanıklığı açma

Gider Açıcı ile mutfak gideri nasıl açılır.

Mutfak Lavabosu tıkandığında bireysel olarak borudaki tıkanıklığı açmaya çalışabilirsiniz. Bunun için öncelikle lastik pompa ile yani el yordamıyla açılmaya çalışılır. Mutfak giderindeki tıkanıklıkların bu yöntemlerle açılması zordur. Kaldıki bazen makine ile dahi zor açılmaktadır. Mutfak giderini açtırmak için elektrikle çalışan makine kullanılır, bu makine içerisindeki döner yayları gideri içerisine gönderir. Oradaki malzemeleri parçalar. Tıkanıklığı gidermiş olur.

 

Tıkalı Gider Makine ile Açılmadığı zaman Ne Yapılır.

Mutfak giderindeki yağlanma elektrikli gider açma motorunu dahi zorlar, hatta açılmama durumları ortaya çıkar. Gider borusu açılmadığı zaman daha tecrübeli bir usta ile açtırmak gerekir. Eğer ikinci bir firmada tıkanıklığı açamıyorsa hattın yeniden yapılması gerekir. Mutfak borularının eğime uygun bir şekilde çapı daha büyük bir boru ile yeniden döşenmesi gerekir.

Mutfak Giderim Sürekli Tıkanıyor Çözümü Nedir.

Mutfak gideriniz tıkandığında zaman her hangi bir firma ile irtibata geçtiniz ve gider borusun açtırdınız. Ancak aradan kısa bir süre geçtikten sonra tekrar bir tıkanma oldu, yani her iki ayda bir ayda bir, her üç ayda bir, her aya yılda birkaç kere tıkanıyorsa, yine alanında uzman bir usta ile irtibata geçmelisiniz.